Latest News

حمل بار دربستی چیست؟

یکی از نکات و سؤالاتی که در هنگام حمل‌ونقل بار و یا محموله برای بسیاری از افراد مطرح می‌شود این است که این محموله قرار است چگونه و با چه روشی جابه‌جا شود تا در بهترین موقعیت ممکن به دست گیرنده آن برسد و از طرف دیگر در این مسیر، دچار آسیب و خدشه نیز نشود. از جمله روش‌هایی که برای حمل بار مورداستفاده قرار می‌گیرد روش حمل‌ونقل به‌صورت دربستی و یا روش حمل به‌صورت خرده بار است. در این مقاله کارشناسان سامانه اعلام بار هوشمند ایران ترابر قصد دارند حمل‌ونقل بار به‌صورت دربستی را مطرح کنیم و برخی از مزایا و معایب این روش جابه‌جایی محموله را بیان نماییم.

حمل بار دربستی چیست؟

حمل‌ونقل دربستی، بار دربستی یا ماشین دربستی به‌نوعی از حمل‌ونقل گفته می‌شود که بار شما به‌صورت دربست بارگیری شده و کامیون به‌صورت کامل در اختیار شما قرار می‌گیرد. در انگلیسی به آن FTL  یا  Full Truck Load گفته می‌شود. یعنی در حمل بار دربستی ماشین به‌صورت دربست در اختیار شما هست و وسایل دیگران کنار وسایل شما قرار نمی‌گیرد. این نوع حمل بار برای مشتریانی که نیاز به حمل بارهای بزرگی دارند و یا بارهای حساس و یا قابل شکستن دارند، بسیار مناسب است. با حمل بار به‌صورت دربستی، بار مشتریان به‌صورت انحصاری حمل می‌شود و از خطرات ناشی از مخلوط‌شدن با بارهای دیگر جلوگیری می‌شود.

مزایای حمل بار به‌صورت دربستی

حمل بار به‌صورت دربستی دارای مزایای بسیاری است که شامل موارد زیر می‌شود:

امنیت بیشتر: با حمل بار به این روش، بار مشتریان به‌صورت انحصاری حمل می‌شود و از خطرات ناشی از مخلوط‌شدن با بارهای دیگر جلوگیری می‌شود. بارهای دربستی شده معمولاً در محل بارگیری دربستی می‌شوند و پس از حمل به مقصد، در محل مقصد تحویل داده می‌شوند.

کاهش خطر آسیب به بار: با این روش حمل بار، بارهای حساس و یا قابل شکستن در برابر آسیب و خطرات جانبی محافظت می‌ شوند. همچنین، بارهایی که نیاز به آرایش خاصی دارند، به صورت مرتب و با احتیاط بیشتری در دربستی قرار می‌ گیرند.

توزیع به‌موقع: با حمل بار به‌صورت دربستی، بار مشتریان به‌موقع و به‌صورت مستقیم به مقصد حمل می‌شود و هیچ نیازی به میانجیگری شرکت‌های حمل‌ونقل دیگر نیست. این باعث می‌شود که بار مشتریان در زمان مقرر به مقصد تحویل داده شود و مشتریان بتوانند به بهترین شکل از آن استفاده کنند.

کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل: این روش باعث کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل می‌شود، زیرا که در این نوع حمل بار، بار مشتریان به‌صورت مستقیم و بدون واسطه به مقصد حمل می‌شود و هیچ نیازی به شرکت‌های حمل‌ونقل دیگر نیست.

افزایش بهره‌وری: در واقع در این سبک‌بار، مقدار بیشتری بار در یک وسیله حمل‌ونقل جا می‌گیرد و این باعث افزایش بهره‌وری در حمل‌ونقل می‌شود و همچنین، با این که بار مشتریان به‌صورت انحصاری حمل می‌شود، می‌توان در زمان حمل بار از فضای خالی در دربستی استفاده کرد و بارهای دیگر را نیز در آنجا قرارداد.

سهولت در مدیریت بار: با حمل بار به‌صورت دربستی، مدیریت بار بسیار ساده‌تر می‌شود؛ زیرا که بارهای مختلف به‌صورت مرتب و در دسته‌های مجزا در دربستی قرار می‌گیرند و این باعث می‌شود که در زمان بارگیری و تخلیه بار، مشکلی پیش نیاید.

استفاده از انواع وسایل نقلیه

در هنگام حمل‌ونقل بار در روش دربستی، از انواعی از خودروها و کامیون‌های سنگین و نیمه‌سنگین از قبیل: انواع ترانزیت‌ها، نیسان، خاور، تریلی، تک، جفت، کمرشکن، بوژی، اتاق‌دار، لبه‌دار و… استفاده می‌شود؛ بنابراین می‌توانید باتوجه‌به نوع و حجم بار، خودروی موردنظر خود را انتخاب کنید.

 همچنین امکان استفاده از نرم‌افزارهای مدیریت بار و پیگیری حرکت بار بسیار ساده‌تر می‌شود.

در کل، حمل بار به‌صورت دربستی یک روش امن، کارآمد برای حمل‌ونقل بار به مقصد است که باعث ارضای نیازهای مشتریان و افزایش بهره‌وری در صنعت حمل‌ونقل می‌شود.

آیا هزینه‌های حمل بار به‌صورت دربستی بیشتر از حمل بار به‌صورت جزئی است؟

هزینه‌های حمل بار به‌صورت دربستی ممکن است در مقایسه با حمل بار به‌صورت جزئی بیشتر باشد، اما باید توجه داشت که درصورتی‌که بار مشتری به‌اندازه کامل فضای باری یک کامیون یا واگن را پر کند. حمل بار به‌صورت دربستی می‌تواند هزینه‌های کمتری را در برداشته باشد.

بااین‌حال، هزینه‌های حمل بار به‌صورت جزئی ممکن است بیشتر از حمل بار به‌صورت دربستی باشد، زیرا مشتری باید برای هر کیلوگرم بار مبلغی را پرداخت کند و معمولاً هزینه‌های اضافی نیز به دلیل بررسی و ترتیب‌دهی بارهای مختلف برای حمل بار به‌صورت جزئی، افزوده می‌شود.

همچنین، با حمل بار به‌صورت دربستی می‌توان هزینه‌های مربوط به بسته‌بندی و برچسب‌گذاری بار را کاهش داد و در نتیجه هزینه‌های کلی حمل بار کاهش داده می‌شود. به طور کلی، هزینه‌های حمل بار به صورت دربستی و حمل بار به صورت جزئی بستگی به مواردی مانند حجم، وزن، فاصله، نوع بار و نیازهای مشتری دارد. بنابراین، برای تعیین هزینه‌های دقیق، بهتر است با شرکت‌های حمل و نقل مختلف تماس بگیرید و قیمت‌ها را مقایسه کنید.

معایب حمل‌ونقل بار به‌صورت دربستی

لازم است بدانید که عیب عمده روش حمل‌ونقل بار به‌صورت دربست، قیمت بالای آن است. در حالت کلی و از نظر اقتصادی، سفارش حمل‌ونقل بار به‌صورت دربست، گران‌قیمت‌تر از روش حمل‌ونقل به‌صورت خرده بار است.

 

تفاوت دربستی یا خرده بار؟

سفارش خرده بار یا دربستی: کدام یک بهتر است؟ نمی‌توان گفت کدام گزینه بهتر است، حالت مطلوب باربری به همخوانی (تناسب) نوع سفارش با ابعاد بار بستگی دارد؛ بنابراین، برای انتخاب نوع سفارش لازم است جوانب و تفاوت‌های حمل‌ونقل به‌صورت دربست و خرده بار را بدانید. اگر بار شما به‌اندازه‌ای باشد که کانتین یک کامیون یا باربند یک وانت را پر کند یا دوست دارید علی‌رغم حجم کم‌بار یک خودرو برای شما اختصاص داده شود، باید انتخابتان سفارش دربست باشد. ولی اگر به دنبال قیمت ارزان‌تر هستید خرده بار بهترین گزینه هست.

فواید و مزایای حمل بار دربستی و روباری 

حمل بار دربستی به این معناست که بار شما به تنهایی  ارسال می گردد و یک خودرو به صورت دربستی به شما صاحبین بار ارائه داده می شود. حمل بار روبار به این معناست که بار شما به همراه بار اشخاص دیگر حمل می شود. در حمل بار دربستی مقصد و مبدا را صاحبین بار تعیین می کند و بیمه نامه این نوع بارگیری جامع تر می باشد. باربری دربستی خطرات امکان مفقود شدن و جابه جایی و … را ندارد. باربری روباری (خرده باری ) علاوه بر صرف زمان بسیار بار شما بیمه ی تکمیلی ندارد وعلاوه بر آن محل تحویل بار را شما تعین نمی کنید.

سفارش باربری دربستی با سامانه اعلام بار هوشمند ایران ترابر

برای سفارش باربری دربستی، ‌ اتوبار دربستی، حمل بار در سراسر کشو و مناطق اطراف با ایران ترابر می‌توانید به‌صورت شبانه‌روزی از تیم پشتیبانی 24 ساعته ایران ترابر به شماره ۰۲۱28420609 تماس بگیرید. اعلام بار آنلاین ایران ترابر آماده ارائه انواع خدمات باربری و اسباب‌کشی در سراسر کشور است. اعلام بار برای انواع ماشین باربری نیسان، خاور و کامیون درون‌شهری و برون‌شهری با راننده‌های مجرب و احراز هویت شده دراسرع‌وقت امکان‌پذیر است.

سخن پایانی:

بار دربستی، از جمله روش‌هایی که برای حمل بار مورداستفاده قرار می‌گیرد. در این مقاله کارشناسان سامانه اعلام بار هوشمند ایران ترابر قصد دارند حمل‌ونقل بار به‌صورت دربستی را مطرح کنند و برخی از مزایا و معایب این روش جابه‌جایی محموله را بیان نمایند.

افزودن نظر

نظرات